Yökäyttöavain

From Fuksiwiki

Yökäyttöavaimella pääsee kulkemaan yliopiston kaikille opiskelijoille tarkoitetuissa yökäyttötiloissa rakennusten aukioloaikoja laajemmin. Tietojenkäsittelytieteen opiskelijat voivat lisäksi pyytää kulkuoikeuksia Navettaan ja Haxxoon, jolloin pääsee myös Gurulaan.

Yliopiston yleiset ohjeet yökäyttöavaimeen liittyen löytyy Helpdeskin sivuilta.

Yökäyttöavaimen hankinta

Yökäyttöavaimen saa hankittua seuraavasti

  1. Täytä avainlomake. Voit tulostaa lomakkeen itse Helpdeskin sivuilta. Lomakkeita usein myös löytyy valmiiksi tulostettuna Gurulan pöydältä.
  2. Mene Kaivopihan Unicafeen (tilanne 20.5.2024, tarkista Helpdeskin ohjeesta).
  3. Anna lomake, näytä opiskelijakorttia ja maksa pantti (25€).
  4. Ota avain vastaan.
  5. Lähetä sähköposti osoitteeseen helpdesk@helsinki.fi. Sähköpostista tulee selvitä avaimen numero ja että opiskelet tietojenkäsittelytiedettä. Sähköposti voi olla vaikka seuraavanlainen:

Aihe: Yökäyttöavaimen käyttöönotto


Hei,

Hain juuri itselleni yökäyttöavaimen, jonka numero on [nro]. Opiskelen tietojenkäsittelytiedettä, joten haluan pääsyn tkt-opiskelijoiden tiloihin Exactum DK108 ja DK110. Voisitteko lisätä kulkuoikeuden näihin tiloihin?

Etukäteen kiittäen

[nimi]

Asioimiseen kannattaa käyttää yliopiston sähköpostia, jotta Helpdeskin henkilökunta näkee sinun olevan yliopiston omaa väkeä.

Kulkuluvan uusiminen

Opiskelijan yökäyttöavain on normaalisti voimassa seuraavan syksyn syyskuun loppuun asti. Mikäli aiemmin toiminnassa ollut avain lakkaa toimimasta lokakuussa ja avaimen käyttöä haluaa jatkaa, kannattaa Helpdeskiin laittaa seuraavan tyyppinen sähköposti:

Aihe: Yökäyttöavain uusinta


Hei,

Voisitteko uusia kulkuoikeuteni yökäyttöavaimeeni nro [nro]? Opiskelen tietojenkäsittelytiedettä, joten haluan pääsyn myös tkt-opiskelijoiden tiloihin Exactum DK108 ja DK110.

Etukäteen kiittäen

[nimi]

Jos avaimen kanssa on muulloin ongelmia, kannattaa olla Heldeskiin yhteydessä ja kertoa avaimen numero yhteydenottoa tehdessä.

Avaimen palautus

Kun et enää tarvitse avainta, muista palauttaa se saadaksesi takaisin panttimaksu. Noudata palautuksessa Helpdeskin ohjeita.