Opintovastaavat

From Fuksiwiki
In English: Studies representatives


TKO-älyn opintovastaavat auttavat kaikissa käytännön ongelmissa osastolla: hankalat kurssijärjestelyt, epäselvä byrokratia, ongelmakohtia opintojen suunnittelussa - oli ongelma mikä tahansa, etkä tiedä keneltä kysyä. Jos emme osaa itse vastata, kerromme kuka osaa. Järjestämme myös tukiopetusta hankalaksi koetuille kursseille ja osallistumme aktiivisesti osaston opetuksen kehittämiseen.

Käsittelemme asiat luottamuksella, joten myös anonyymi palaute esimerkiksi jonkin kurssin luennoitsijalle onnistuu kauttamme.

Ota rohkeasti yhteyttä:

  • Sähköpostilla: opintovastaavat ät tko-aly.fi tavoittaa koko alla olevan porukan
  • IRCnetissä: päivystämme kanavalla #tkt-apu
  • Telegramissa: https://t.me/tkt_apu

Haluatko tukiopettajaksi? Viime vuosina tukiopetustoiminta on jäänyt vähäiseksi, mutta etenkin hankalempien kurssien suhteen sitä olisi hyvä olla. Mikäli olet kiinnostunut pitämään tukiopetusta, ota yhteyttä opintovastaaviin!

Vuoden 2023 opintovastaavat

Niclas Forsman

  • email: niclas.forsman ät helsinki.fi
  • Telegram: @nnecklace
Kolmannen vuoden opiskelija ja hallituksen jäsen. Opintovastaavana halua edustaa ja auttaa kaikkia TKT-opiskelijoita. Yritän huolehtia siitä, että teillä kaikilla on hyvä olla ja että koette sekä TKT:n kandi- että maisteriohjelman vastaavan odotuksianne. Pyrin kanssa huolehtimaan siitä, että yliopisto kuuntelee ja ottaa huomioon opiskelijoiden mielipiteet. Toimin myös Tietojenkäsittelytieteen maisteriopiskelijoiden Johtoryhmässä varajäsenenä. Jos jokin asia askarruttaa, esim SISU tai kurssit (tkt tai matikka), niin minulta voi kysyä neuvoja.

Konsta Janhunen

  • email: konsta.janhunen ät helsinki.fi
  • Telegram: @erezac
Kolmannen vuoden opiskelija, 2021 ja 2022 TKO-älyn hallituksen jäsen, nykyään Matlun hallituksessa. Aiempaa opiskelukokemusta löytyy myös pitkän suojatien toiselta puolelta ja olin taannoin Matlunkin opintovastaava. Tärkeimpänä roolinani näen opintovastaavana huolehtia siitä, että kolmikantainen vaikuttaminen toteutuu opetuksessa, erityisesti opiskelijan osalta. Ota yhteyttä, jos huomaat epäkohtia, et tiedä kuinka suhtautua johonkin opetukseen liittyvään asiaan tai muuten halutessasi keskustella!

Hallinnon opiskelijaedustajat

Meidän opiskelijoita toimii myös yliopiston hallinnossa opiskelijaedustajina. Katso lisää https://www.tko-aly.fi/toiminta/edunvalvonta/edustajat