Häirintäyhdyshenkilöt kampuksella

Kohteesta Fuksiwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Opiskelijoiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja sitä tukemassa ovat häirintäyhdyshenkilöt. Järjestöillä, ylioppilaskunnalla ja yliopistolla on kaikilla omat häirintäyhdyshenkilönsä. Voit lähestyä heistä ketä vain jos tarvitset apua tai tukea, tai jos jokin mietityttää. TKO-älyn häirintäyhdyshenkilöille on myös mahdollista tehdä anonyymi häirintäilmoitus.

TKO-äly ry

TKO-älyn häirintäyhdyshenkilöt ovat virkaan vuosittain valittuja aktiiveja. Heihin saa kätevästi yhteyden yhteydenottolomakkeella, johon voi myös jättää anonyymin vastauksen. Lomakkeen etusivulta löytyy tämänhetkisten häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot. Yhteyttä voi myös ottaa sähköpostilla: hairintayhdyshenkilo(at)tko-aly.fi.

TKO-älyn tasa-arvovastaava osoitteessa tasa-arvovastaava(at)tko-aly.fi.

TKO-älyn tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja keskustelukanavilla noudatetaan keskusteluohjesääntöjä.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta

HYY:n häirintäyhdyshenkilöt auttavat osoitteessa hairintayhdyshenkilo(at)hyy.fi. Tämänhetkisten häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot löytyy henkilökunta-sivulta.

Helsingin yliopisto

Häirintäyhdyshenkilöt, tasa-arvovastaava ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma: Epäasiallisen kohtelun ja häirinnän ehkäiseminen yliopistossa