Tuutorit2021

Kohteesta Fuksiwiki
Versio hetkellä 5. elokuuta 2021 kello 15.48 – tehnyt Marikarl (keskustelu | muokkaukset) (Tuutori Mari Karlsson: vaihdettu tuoreempi kuva)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tältä sivulta löydät kuvaukset vuoden 2021 tuutorivastaavista ja tuutoreista.

Siinä missä tavallinen tuutori vastaa uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelun arkeen, fuksi- ja tuutorivastaavan toimeenkuvaan kuuluu pitää huoli ylemmän tason tiedonkulusta ja fuksitapahtumien käytännönjärjestelyistä. Lisäksi vastaavat ratkaisevat vastaan tulevia ongelmia, joihin tuutori ei esimerkiksi ole osannut vastata. Tuutorivastaavat ovat yhteydessä tuutorien lisäksi myös osaston suuntaan, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia sinua arveluttaa.

Tuutorivastaavien yhteinen sähköpostiosoite on fuksivastaava ät tko-aly.fi

Fuksi- ja tuutorivastaava Pekka Mäki-Mikola

TuutorikuvaPekka.jpg

Pekka Mäki-Mikola

  • email: pekka.maki-mikola@helsinki.fi
  • Telegram: iPeg1

Hei ja tervetuloa opiskelemaan!

Olen nyt kolmannen vuoden opiskelija, tuutoroin itse viime vuonna ja tänä vuonna olen yksi fuksi- ja tuutorivastaavista. Asioiden tekeminen viime hetkellä on erityisalaani, onneksi tähän asti dedisten lähellä tehdyt loppuspurtit ovat riittäneet. Räppi ja Steam-pelikirjaston läpikäynti ovat lähellä sydäntä.

Hyvällä todennäköisyydellä bongaat minut milloin mistäkin tapahtumasta, suosittelen lämpimästi osallistumaan kaikkeen sillä tapahtumista löytää todella hyvin kavereita!

Nähdään syksyllä!!!


Tuutori Mari Karlsson

GurulaMari2021.jpg

Mari Karlsson

  • email: mari.k.karlsson@helsinki.fi
  • Telegram: markkaka


Moi!

Tervetuloa ja onnittelut opiskelupaikasta, oletpa sitten suoraan koulunpenkiltä tai ehtinyt tavalla tai toisella miettimään, että mitä sitä tekis. Itse kuulun jälkimmäisiin ja aloitan kolmannen vuoden käpistelyopinnot nyt. Tuutorina olen yliopistossa toista kertaa. Ainejärjestössämme TKO-älyssä toimin toista vuotta rahastonhoitajana (nakkiutumiseen vaikutti mietintävuosien opinnot ja työt) sekä ensimmäistä kertaa sitsivastaavana.

Kampukselta minut löytää usein Gurulasta opiskelemasta, järjestöhommista tai muuten vain hengailemasta esimerkiksi Mario Karttia pelaten.

Tuutori Hugo Holmqvist

Hugis-tuutorikuva21.jpg

Hugo Holmqvist

  • email: hugo.holmqvist@helsinki.fi
  • Telegram: @jaloviina

Heippa!

Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan!

Aloitin itse jo 2016 opinnot joten olen jo jonkin aikaa hengaillut opiskelijaympäristössä. Olen myös tuutoroinnut kahdesti jo, joten tämä on kolmas kerta, aivan uskomatonta. Myös järjestötoiminnassa on tullut pyörittyä alusta lähtien, ja vieläkin istun parissa opiskelijajärjestön hallituksessa joista yksi on Matlu ry johon te myös varmasti tulette tutustumaan syksyn aikana.

Opintojen ja järjestötoiminnan ohella teen töitä, veneilen, soitan kitaraa, lenkkeilen ja maistelen pienpanimo-oluita.

Mut löytää luultavasti Klusterilta, Gurulasta joskus ja muista tapahtumista heti kun on mahdollista, joten tulkaahan moikkaamaan! Voin hyvin esimerkiksi vastata kysymyksiin liittyen järjestötoimintaan tai työelämään.

Ottakaa kaikki irti opiskeluvuosista, luultavasti ne tulevat olemaan parhaimmat vuodet koko elämässä!

PS. Jag pratar också svenska!

Tuutori Mitja Karhusaari

Placehold.png

Mitja Karhusaari

Moikka!

Olen opintoni vuonna 2019 aloittanut junantuoma Keski-Pohjanmaalta, joka uskaltautuu nyt kolmantena opiskeluvuonnaan kokeilemaan tuutorointia. Olen ollut fuksisyksystäni lähtien aktiivinen järjestön toiminnassa ja istun nyt toista vuottani järjestön hallituksessa ja monien tiimien jäsenenä. Minut voit bongata niin tapahtumasta kuin tapahtumasta, aina sitseistä Casual Nigheihin ja yritysvierailuihin, ja mitä useimmin istumasta Gurulasta läppärin ja aikaa sitten kylmenneen kahvikupin kanssa.

Voin sanoa, etten ole hetkeäkään katunut Helsinkiin muuttamista, tietojenkäsittelytieteen valitsemista tai järjestötoimintaan ryhtymistä ja uskon, että tekin tulette viihtymään yhtä hyvin. Vaikka fuksisyksyn uusien tapahtumien, ihmisten ja asioiden tulva onkin aika moinen, kannattaa rohkaistua ja osallistua ja tutustua mahdollisemman moneen -- takaan, ettette tule katumaan myöhempinä opiskeluvuosinanne!