Tuutorit2021

Kohteesta Fuksiwiki
Versio hetkellä 4. elokuuta 2021 kello 22.40 – tehnyt Marikarl (keskustelu | muokkaukset) (Tuutori Mari Karlsson: typoja korjattu)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tältä sivulta löydät kuvaukset vuoden 2021 tuutorivastaavista ja tuutoreista.

Siinä missä tavallinen tuutori vastaa uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelun arkeen, fuksi- ja tuutorivastaavan toimeenkuvaan kuuluu pitää huoli ylemmän tason tiedonkulusta ja fuksitapahtumien käytännönjärjestelyistä. Lisäksi vastaavat ratkaisevat vastaan tulevia ongelmia, joihin tuutori ei esimerkiksi ole osannut vastata. Tuutorivastaavat ovat yhteydessä tuutorien lisäksi myös osaston suuntaan, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia sinua arveluttaa.

Tuutorivastaavien yhteinen sähköpostiosoite on fuksivastaava ät tko-aly.fi

Fuksi- ja tuutorivastaava Pekka Mäki-Mikola

TuutorikuvaPekka.jpg

Pekka Mäki-Mikola

  • email: pekka.maki-mikola@helsinki.fi
  • Telegram: iPeg1

Hei ja tervetuloa opiskelemaan!

Olen nyt kolmannen vuoden opiskelija, tuutoroin itse viime vuonna ja tänä vuonna olen yksi fuksi- ja tuutorivastaavista. Asioiden tekeminen viime hetkellä on erityisalaani, onneksi tähän asti dedisten lähellä tehdyt loppuspurtit ovat riittäneet. Räppi ja Steam-pelikirjaston läpikäynti ovat lähellä sydäntä.

Hyvällä todennäköisyydellä bongaat minut milloin mistäkin tapahtumasta, suosittelen lämpimästi osallistumaan kaikkeen sillä tapahtumista löytää todella hyvin kavereita!

Nähdään syksyllä!!!

Tuutori Mari Karlsson

VappuMari2020.jpg

Mari Karlsson

  • email: mari.k.karlsson@helsinki.fi
  • Telegram: markkaka


Moi!

Tervetuloa ja onnittelut opiskelupaikasta, oletpa sitten suoraan koulunpenkiltä tai ehtinyt tavalla tai toisella miettimään, että mitä sitä tekis. Itse kuulun jälkimmäisiin ja aloitan kolmannen vuoden käpistelyopinnot nyt. Tuutorina olen yliopistossa toista kertaa. Ainejärjestössämme TKO-älyssä toimin toista vuotta rahastonhoitajana (nakkiutumiseen vaikutti mietintävuosien opinnot ja työt) sekä ensimmäistä kertaa sitsivastaavana.

Kampukselta minut löytää usein Gurulasta opiskelemasta, järjestöhommista tai muuten vain hengailemasta esimerkiksi Mario Karttia pelaten.