Ero sivun ”Tuutorit2022” versioiden välillä

Kohteesta Fuksiwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (Tuutori Ilkka Luukkonen)
p (Tuutori Eetu Raunio)
Rivi 55: Rivi 55:
 
*'''email''': [mailto:eetu.raunio@helsinki.fi eetu.raunio@helsinki.fi]
 
*'''email''': [mailto:eetu.raunio@helsinki.fi eetu.raunio@helsinki.fi]
 
*'''Telegram''': [https://t.me/chobbit chobbit]
 
*'''Telegram''': [https://t.me/chobbit chobbit]
 +
*'''Twitch''': [https://twitch.tv/ConcernedHobbit ConcernedHobbit]
 
*'''[https://äää.fi äää.fi]'''
 
*'''[https://äää.fi äää.fi]'''
  

Versio 28. maaliskuuta 2022 kello 20.06

Tältä sivulta löydät kuvaukset vuoden 2022 tuutorivastaavista ja tuutoreista.

Siinä missä tavallinen tuutori vastaa uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelun arkeen, fuksi- ja tuutorivastaavan toimeenkuvaan kuuluu pitää huoli ylemmän tason tiedonkulusta ja fuksitapahtumien käytännönjärjestelyistä. Lisäksi vastaavat ratkaisevat vastaan tulevia ongelmia, joihin tuutori ei esimerkiksi ole osannut vastata. Tuutorivastaavat ovat yhteydessä tuutorien lisäksi myös osaston suuntaan, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia sinua arveluttaa.

Tuutorivastaavien yhteinen sähköpostiosoite on fuksivastaava ät tko-aly.fi

Fuksi- ja tuutorivastaava Pekka Mäki-Mikola

Pekka Mäki-Mikola

Fuksi- ja tuutorivastaava Mari Karlsson

GurulaMari2021.jpg

Mari Karlsson


Moi!

Tervetuloa ja onnittelut opiskelupaikasta, oletpa sitten suoraan koulunpenkiltä tai ehtinyt tavalla tai toisella miettimään, että mitä sitä tekis. Itse kuulun jälkimmäisiin ja aloitan neljännen vuoden käpistelyopinnot nyt. Tuutorina olen ollut yliopistossa aiemmin kaksi kertaa ennen fuksi- ja tuutorivastaavuutta. Ainejärjestössämme TKO-älyssä olen kolmatta vuotta hallituksessa.

Kampukselta minut löytää usein Gurulasta opiskelemasta, järjestöhommista tai muuten vain hengailemasta, esimerkiksi kitaraa soittaen. Klusterilta minut taas voi usein löytää pianon läheltä.


Hello!

Welcome and congratulations! I am fresher and tutor coordinator and a member of the board in our student organization TKO-äly ry. I am starting my fourth year as a computer science student.

In campus you can often find me in our student room Gurula.

Fuksi- ja tuutorivastaava Konsta Janhunen

Konsta Janhunen


Tuutori Eetu Raunio

Picture of Eetu Raunio
^ this dude right here

Eetu Raunio (he/him)

moromoro! tervetulloo!

meikämandoliini on raunion eetu, kolmannen vuoden opiskelija. alotin 2019 (1 eKor.) mutta ovelasti skippasin koko koronan käymällä intissä välissä (en skipannu, ja lomiikaa ei ollu.)

meikäläinen puuhailee tuutoriuden lisäksi ohjelmointikurssien ohjaajana ja tko-älyn aktiivina. tänä vuonna pärisen myös kasuaalivastaavana, ja kutsunkin teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi lautapeli- ym. kasuaaleihin iltoihin! yliopistossa voi (ja saa) pitää hauskaa myös ilman alkoholia :) (pois se minusta että klusterilla joskus aamuseitsemään olisin. ai mikä klusteri? no se selviää sulle kyllä.)

löydät mut takuuvarmasti gurulasta, kampuksen pajaluokista, unicafesta tai klusterilta. en tiiä miks maksan vuokraa, kun en oo ees yleensä kotona... jos on kysyttävää niin vedä rohkeesti hihasta, voin (yrittää) auttaa asiassa kuin asiassa. paitsi tirassa. mut siinäkin voin yrittää.

nähdään suomenlinnassa! ja kampuksella. ja klusterilla! ja alina-salissa. ja kaikissa muissa hyvissä ja huonoissa paikoissa. ihanaa et saatiin teikätamburiini tänne!

in English (på Engelska)

hello world! the welcomes (etc.)!

this fellow here is ed ruin (lit.), a third year student. i started studying in the year before our Corona, 2019 and then decided to entirely skip the horrors caused by the ravaging pandemic by doing my mandatory military service in 2020 (spoilers: it was still present when i came back and the military service didn't really benefit from it either)

alongside tutoring i assist on programming courses and hustle actively as a member of tko-äly's board. this year i'm also the casual master, and i humbly invite all of ye to our amazing board game (and other) casual nights! did you know that you can have fun in university without alcohol?? :) (not that you'd ever find me at klusteri at 7am. oh, klusteri? you'll surely find out.)

you can locate me in gurula, at the workshops on campus, at unicafe or deep in the darkness of klusteri. don't even know why i pay rent, since i'm practically never home anyways... if you have something to ask, hit me in the face (or, you know, attract my attention some other way) and i'll (try to) assist you with anything. except data structures and algorithms. but i can try to help with those as well.


i hope to see you soon at suomenlinna! and the campus. and klusteri! and in alina hall. and everywhere else as well. glad you decided to join us!

Tuutori Ilkka Luukkonen

Ilkka Luukkonen

Mooi!

Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa!

Aloittelen nyt neljättä vuotta tietojenkäsittelyä. Toimin nyt toista kertaa tuutorina ja ainejärjestössä toimin yhtenä LAN-vastaavista.

Harrastuksiini kuuluu salimakeilu, (perho)kalastus, koiran kanssa pööpöily ja erinäiset videopelit. Striimailen myös aktiivisen epäaktiivisesti Twitchissä: twitch.tv/ilemile

Jos tulee kysyttävää, niin parhaiten minut saa kiinni Telegramista, vaikka joskus eksynkin kampukselle. Muistakaa, että ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä!

Suosittelen ottamaan kaiken irti opiskelusta ja opiskelijatoiminnasta! Kun opiskelu hajottaa, niin opiskelukaverit ja erinäiset tapahtumat auttavat!

Nähdään kampuksella/Zoomissa/Gurulassa/Klusterilla/KJYR:llä/kun nähdään!

Tsemppiä opintoihin!