Tuutorit

Kohteesta Fuksiwiki
Versio hetkellä 28. helmikuuta 2022 kello 22.09 – tehnyt Marikarl (keskustelu | muokkaukset) (Fuksi- ja tuutorivastaava Mari Karlsson)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tältä sivulta löydät kuvaukset vuoden 2022 tuutorivastaavista ja tuutoreista.

Siinä missä tavallinen tuutori vastaa uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelun arkeen, fuksi- ja tuutorivastaavan toimeenkuvaan kuuluu pitää huoli ylemmän tason tiedonkulusta ja fuksitapahtumien käytännönjärjestelyistä. Lisäksi vastaavat ratkaisevat vastaan tulevia ongelmia, joihin tuutori ei esimerkiksi ole osannut vastata. Tuutorivastaavat ovat yhteydessä tuutorien lisäksi myös osaston suuntaan, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia sinua arveluttaa.

Tuutorivastaavien yhteinen sähköpostiosoite on fuksivastaava ät tko-aly.fi

Fuksi- ja tuutorivastaava Pekka Mäki-Mikola

Pekka Mäki-Mikola

Fuksi- ja tuutorivastaava Mari Karlsson

GurulaMari2021.jpg

Mari Karlsson


Moi!

Tervetuloa ja onnittelut opiskelupaikasta, oletpa sitten suoraan koulunpenkiltä tai ehtinyt tavalla tai toisella miettimään, että mitä sitä tekis. Itse kuulun jälkimmäisiin ja aloitan neljännen vuoden käpistelyopinnot nyt. Tuutorina olen ollut yliopistossa aiemmin kaksi kertaa ennen fuksi- ja tuutorivastaavuutta. Ainejärjestössämme TKO-älyssä olen kolmatta vuotta hallituksessa.

Kampukselta minut löytää usein Gurulasta opiskelemasta, järjestöhommista tai muuten vain hengailemasta, esimerkiksi kitaraa soittaen. Klusterilta minut taas voi usein löytää pianon läheltä.


Hello!

Welcome and congratulations! I am fresher and tutor coordinator and a member of the board in our student organization TKO-äly ry. I am starting my fourth year as a computer science student.

In campus you can often find me in our student room Gurula.

Fuksi- ja tuutorivastaava Konsta Janhunen

Konsta Janhunen