Telegram

From Fuksiwiki
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

Telegram on osittain avoimeen lähdekoodiin perustuva pikaviestintäohjelma älypuhelimille ja tietokoneille. Sovellus on hyvin pitkälti WhatsAppin tapainen, mutta sillä on muun muassa mahdollista luoda ryhmäkeskusteluja, joissa voi olla samanaikaisesti 200 000 jäsentä. Ryhmäkeskusteluihin ei tarvitse erikseen lisätä jokaista jäsentä, vaan niihin voi liittyä kutsulinkeillä. Ihmisiä voi etsiä puhelinnumeroiden lisäksi myös käyttäjänimillä.

Telegram on saatavilla älypuhelinsovelluksina, nettiselaimessa toimivana versiona sekä työpöytäohjelmina eri alustoille. Toisin kuin WhatsAppin web-versiossa, selain- ja työpöytäohjelmien käyttäminen ei vaadi jatkuvaa yhteyttä tietokoneen ja puhelimen välillä.

Botteja

eventbird (eventbirdbot)

Eventbird toimii hyvin samalla tavalla kuin irkissä pitkään pyörinyt eventbird-botti. Se ilmoittaa uusista ja ajankohtaisista tapahtumista. Botti on koodattu JavaScriptillä ja sen lähdekoodi on saatavilla GitHubissa.

siltamme

Siltamme-botti siltaa ircin ja telegramin. Se on rakennettu teleircin päälle.