Ero sivun ”Häirintäyhdyshenkilöt kampuksella” versioiden välillä

Kohteesta Fuksiwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (tärkeä -> tärkeää)
p (päivitä yhteydenottolomakkeen linkki)
 
Rivi 2: Rivi 2:
  
 
==TKO-äly ry==
 
==TKO-äly ry==
TKO-älyn häirintäyhdyshenkilöt ovat virkaan vuosittain valittuja aktiiveja. Heihin saa kätevästi yhteyden [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHCwlhT2yFb2HwRYyY5xF6R3bWUpfqzj2KHroqULDOraZ_mg/viewform yhteydenottolomakkeella], johon voi myös jättää anonyymin vastauksen. Lomakkeen etusivulta löytyy tämänhetkisten häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot. Yhteyttä voi myös ottaa sähköpostilla: hairintayhdyshenkilo(at)tko-aly.fi.
+
TKO-älyn häirintäyhdyshenkilöt ovat virkaan vuosittain valittuja aktiiveja. Heihin saa kätevästi yhteyden [https://forms.gle/gwMUxwZ7DMeUvcF76 yhteydenottolomakkeella], johon voi myös jättää anonyymin vastauksen. Lomakkeen etusivulta löytyy tämänhetkisten häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot. Yhteyttä voi myös ottaa sähköpostilla: hairintayhdyshenkilo(at)tko-aly.fi.
  
 
TKO-älyn tasa-arvovastaava osoitteessa tasa-arvovastaava(at)tko-aly.fi.
 
TKO-älyn tasa-arvovastaava osoitteessa tasa-arvovastaava(at)tko-aly.fi.

Nykyinen versio 21. maaliskuuta 2022 kello 01.02

Opiskelijoiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja sitä tukemassa ovat häirintäyhdyshenkilöt. Järjestöillä, ylioppilaskunnalla ja yliopistolla on kaikilla omat häirintäyhdyshenkilönsä. Voit lähestyä heistä ketä vain jos tarvitset apua tai tukea, tai jos jokin mietityttää. TKO-älyn häirintäyhdyshenkilöille on myös mahdollista tehdä anonyymi häirintäilmoitus.

TKO-äly ry

TKO-älyn häirintäyhdyshenkilöt ovat virkaan vuosittain valittuja aktiiveja. Heihin saa kätevästi yhteyden yhteydenottolomakkeella, johon voi myös jättää anonyymin vastauksen. Lomakkeen etusivulta löytyy tämänhetkisten häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot. Yhteyttä voi myös ottaa sähköpostilla: hairintayhdyshenkilo(at)tko-aly.fi.

TKO-älyn tasa-arvovastaava osoitteessa tasa-arvovastaava(at)tko-aly.fi.

TKO-älyn tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja keskustelukanavilla noudatetaan keskusteluohjesääntöjä.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta

HYY:n häirintäyhdyshenkilöt auttavat osoitteessa hairintayhdyshenkilo(at)hyy.fi. Tämänhetkisten häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot löytyy henkilökunta-sivulta.

Helsingin yliopisto

Häirintäyhdyshenkilöt, tasa-arvovastaava ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma: Epäasiallisen kohtelun ja häirinnän ehkäiseminen yliopistossa