Tuutorit

Kohteesta Fuksiwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tältä sivulta löydät kuvaukset vuoden 2019 tuutorivastaavista ja tuutoreista (kunhan tuutorit on valittu).

Siinä missä tavallinen tuutori vastaa uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelun arkeen, fuksi- ja tuutorivastaavan toimeenkuvaan kuuluu pitää huoli ylemmän tason tiedonkulusta ja fuksitapahtumien käytännönjärjestelyistä. Lisäksi vastaavat ratkaisevat vastaan tulevia ongelmia, joihin tuutori ei esimerkiksi ole osannut vastata. Tuutorivastaavat ovat yhteydessä tuutorien lisäksi myös osaston suuntaan, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia sinua arveluttaa.

Tuutorivastaavien yhteinen sähköpostiosoite on fuksivastaava ät tko-aly.fi

Fuksi- ja tuutorivastaava Outi Jussila

Outi3.jpg

Outi Jussila

  • email: outi.jussila@helsinki.fi
  • Puh: 050 4623532
  • IRCnet: kappass
  • Telegram: kappass

Moikka!

Oon Outi ja nyt kolmatta vuotta TKO-älyn fuksi- ja tuutorivastaavana. Luulen siis osaavani jo vastata suht moniin kysymyksiin ja odotankin, että tuutte haastamaan mua kaikella, mikä teitä mietityttää! :) Vastaavana toimimisen lisäksi vietän kolmatta vuotta hallituksessa ja neljättä LAN-tiimissä, sekä uutena virkana opintovastaava.

Alotan nyt syksyllä ite kolmannen vuoden maisteriopinnot tietojenkäsittelytieteessä, kandiopinnot alotin täällä vuonna 2015. Sitä ennen opiskelin keskustakampuksella yleistä kielitiedettä ja kieliteknologiaa pari vuotta ja "asustelin" Kielikeskuksella opiskellen kieliä. Erilaiset puhutut kielet onkin myös lähellä mun sydäntä. Opintojen vierellä oon töissä sanakirjafirmassa ja vapaa-ajalla kielten lisäksi harrastelen meidän ainejärjestön aktiivitoimintaa, telkkaria ja pelailua.

Mulle voi sitten tulla juttelemaan ihan mistä vaan, kertokaa itsestänne, kysykää lisää musta tai jakakaa murheitanne niin etsitään ratkaisuja, me vastaavat ja tuutorit ollaan teitä varten.

Ihan mahtavaa saada taas uusia opiskelijoita, onneks olkoon, tervetuloa ja nähdään!

Fuksi- ja tuutorivastaava Olli Keski-Hynnilä

Ollikehy.jpg

Olli Keski-Hynnilä

  • email: olli.keski-hynnila@helsinki.fi
  • Telegram: OlliKH

Mou

Aloittelen nyt kolmatta vuotta tietojenkäsittelytieteitä ja tarkoituksena olisi saada kandi valmiiksi tämän lukuvuoden kuluessa. Toimin myös lukuvuoden kuluessa joillain kursseilla assarina.

Vuoden edetessä minut tulee todennäköisimmin löytämään erilaisista opiskelijatapahtumista, joihin osallistuinen on omalla kohdallani melko säännönmukaista (oli se sitten hyvä tai huono asia). Pyörin myös satunnaisesti Kampuksella, pääasiallisesti Gurulassa tai Unisportin tiloissa.

Jos lukuvuoden aikana tulee jotain kysyttävää kannattaa ja saa ehdottomasti kysyä. Parhaiten yhteyttä meikäläiseen saa Telegrammilla, mutta myös hihasta saa tulla nykimään jos jossain minuun törmää. Liittyvät kysymykset opiskeluihin tai tapahtumiin autan mielelläni!

Pitäkää hauskaa opiskelujenne aikana ja pyrkikää ehdottomasti tutustumaan uusiin ihmisiin. Kaverit ovat valtava voimavara, kun JYM tai Tira hajottaa ;)