MSDNaa ja DreamSpark

Fuksiwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Microsoftin MSDNaa ja DreamSpark -sopimukset tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden käyttää ilmaiseksi joukkoa Microsoftin kehitystyökaluja (mm. Microsoft Visual Studio 2010 Professional ja Microsoft Visio 2010). Microsoft Office-pakettia ei kummankaan kautta valitettavasti saa. MSDNaa:sta ovat kuitenkin ladattavissa likimain kaikki Windows-käyttöjärjestelmäpaketit Windows 7:aa myöten.

MSDNaa

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on MSDN Academic Alliance -sopimus Microsoftin kanssa. MSDNaa:han kirjaudutaan tietojenkäsittelytieteen laitoksen tunnuksilla erillisen tunnistautumissivun kautta. Ennen palvelun käyttöä kannattaa asentaa tietojenkäsittelytieteen laitoksen sertifikaatti, jos haluaa välttyä selaimen huomauttelulta. Sisään kirjaudutaan laitoksen tunnuksilla.

Linkki järjestelmään

Lisätietoa laitoksen sivuilla

DreamSpark

Tietotekniikkaosaston järjestämänä kaikilla Helsingin yliopiston opiskelijoilla on käytettävissään joukko Microsoftin ohjelmointityökaluja. Suosittelemme käyttämään MSDNaa:ta, koska se tarjoaa samat ohjelmistot ja vielä enemmän kuin DreamSpark. Sisään kirjaudutaan AD-tunnuksilla.

Lisätietoa tietotekniikkaosaston sivuilla

Ohjelmajakelu

Lisäksi Helsingin yliopiston ohjelmajakelu tarjoaa ilmaiseksi muutaman ohjelman, esim. virustorjunnan ja palomuurin. Sisään kirjaudutaan AD-tunnuksilla.